Lakossági fórum véleményezési szakasz meghívó

2023.08.29

Nagyrada Község Önkormányzata

8746 Nagyrada, Kossuth u. 51.

 

 

Felhívom a Tisztelt Lakosságot és a Partneri Szerveket, hogy a településünk egészére készülő új típusú településfejlesztési és településrendezési terveket véleményezésre bocsátjuk. A tervkészítés a 314/2012(XI.8) Kormányrendelet eljárási rendjében és a 419/2021(VII.15) Kormányrendelet tartalmi rendjében történik, teljes eljárással.

A tervkészítés célja: az építések jogi rendjének biztosítása, új és korszerű fejlesztési irányok meghatározása, hosszútávú jövőkép biztosítása, és ennek megfelelő aktuális építési szabályozás kialakítása az egész településre.

A helyi egyeztetések és véleményezések a Nagyrada Község Önkormányzata Nagyrada Község településfejlesztésével, településrendezésével és településképi eljárásaival összefüggő partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 6/2017 (VII.31.) önkormányzati rendelete 2.§ alapján történik.

Eszerint az elkészült véleményezési tervdokumentáció megtekintő: Nagyrada Község Önkormányzatánál (Nagyrada, Kossuth u. 51.), valamint a Garabonci Közös Önkormányzati Hivatalban (Garabonc, Fő út 16.)  is.

A lakosság az észrevételeit, véleményét a hirdetmény közzétételétől számított 15 napon belül teheti meg, a polgármesterhez címzett és az önkormányzathoz írásban benyújtott szövegszerű, indoklással ellátott véleményben, valamint a garaboncpmh@t-online.hu és/vagy  admin@nagyrada.hu  címre megküldve.

 

A terveket bemutató partnerségi fórum

időpontja: 2023.augusztus 29.  (kedd) 17.30 óra
helye:  Közösségi épület (volt iskola)  8746 Nagyrada, Kossuth u. 51.

 

Megtisztelő jelenlétükre számítunk!

 

Tulok Ferenc

polgármester