Kovács Ottó Pincészete

A Cezar Wineryn kívül van a falunak még egy jelentős borászata, a 9,5 hektár nagyságú Kovács Ottó Pincészet. Kívülről a pincészet megőrizte a falusi kis borospincék látszatát. Szőlőfeldolgozásban mind a régi hordós, hagyományos módszer, mind a modern technológia jellemzi. A hely különlegessége, hogy nem elkülönített területén található a hegynek, hanem beolvad a szelemi-hegyi gazdák pincéi közé, így komplett programot kínál a kirándulóknak: hegyi séta és pincelátogatás kettősét. A séta után az idelátogatóknak lehetősége nyílik pincelátogatásra és borkóstolásra a tulajdonos, Kovács Ottó társaságában. A borkóstoló kapcsán pedig kötelező kipróbálni a legnevezetesebb nedűt, melyet csak itt lehet igazán megízlelni a hely szelleme miatt: a Radai-rosseb nevű bort. Ez a bor olyan, mint Egernek az Egri bikavér. A falu kuriózumát egyszerűen vétek lenne kihagyni.