Cezar Winery

A Cezar Pincészet a Zalai borvidéken Nagyradán, a Kis-Balaton szomszédságában található. Fehér-, vörös-, habzóborok, és pezsgők készítésével foglalkozik.

Nagyrada is a Zalai borút egyik állomása, s mindez a Cezar Winery borászatnak köszönhető. A borászatot 2000-ben építették Nagyradán, mely azóta is fejlődik és egyre nagyobb sikereknek örvend. Az alapító Császár István, aki Svédországban tanulta ki a borász szakmát és a pécsi Cezar Winery pezsgőgyár tulajdonosa is. A borokat helyben palackozzák, melyhez 2006-ban adták át a modern feldolgozót. A borászat sokat köszönhet borászának, a chilei származású Luis Fuentesnek, aki nagy szakértelmével segíti a borászatot. A CezarWinery a nagyradai Szelemi-hegyen található, melyhez több, mint 100 hektár szőlőterület tartozik. A borászatnak nem csak az egyre nagyobb ismertséget, hanem a helybélieknek nyújtott munkahelyeket is köszönheti a falu.

Cezar Winery

A Cezar Winery megtekinthető egy kellemes program keretében, melynek része egy borkóstoló, egy gyár- és szőlészetlátogatás és saját igény szerinti étkezés is. Ezenkívül ajándéknak vagy a magunk részére lehetőség nyílik bor- és pezsgővásárlásra. A választék széles, hisz egy üveg bortól az ajándékdobozba csomagolt borszettig minden megtalálható. A borászat megközelítése egyszerű, hisz a főútvonalról betonozott út vezet a Szelemi-hegyre, így a gyár gépjárművel, gyalog és kerékpárral is könnyedén megközelíthető. A Cezar Winery minden idelátogatónak feledhetetlen programot biztosít.

Elérhetőségek:

Cím: 8746 Nagyrada, Szelemi-hegy u. 020/10

Tel.: 06-93-589022

Nyitva tartás: Hétfő - Péntek, 9 - 17 óráig